Forbrugslån, du har hørt om det. Højst sandsynligt flere gange, men ved du egentlig, hvad det går ud på? Test dig selv, og se om din viden er stor nok!
I dag er det nemmere end nogensinde at tage et forbrugslån, et par klik på en hjemmeside og *pling* så er der penge på kontoen. Men har du egentlig styr på, hvad ÅOP står for, hvor meget du skal betale for et lån, og hvilke rettigheder du som låntager har, og hvad låneudbydere gør, hvis du ikke betaler tilbage til tiden?
Husk at læse: Så meget koster dit forbrugslån
Ifølge en undersøgelse gennemført af Megafon for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i 2014, bliver 30% af de mindre forbrugslån i Danmark taget for at købe nyt elektronik, mens 15% af lånene bruges på nye møbler og hvidevarer. 40% af de adspurgte i undersøgelsen havde fortrudt at tage et forbrugslån. Den største årsag? De fortrød lånet, da det blev blev dyrere, end de havde forventet.
Du bør ikke tage et forbrugslån, før du har sat dig ind i alt, hvad der er at vide. Ellers kan du ende i problemer. Hvis du ikke svarer rigtigt på alle spørgsmål, kan du med fordel læse, alt det du skal vide om forbrugslån.
Quiz!
Hvad ved du om forbrugslån?
Svarede du rigtigt på alle spørgsmål? Så er du godt forberedt, hvis du skal tage et forbrugslån. Ellers vil vi anbefale, at du læser mere, så du er opmærksom på alt det der er nødvendigt, når du sammenligner et lån. For ville det ikke være ærgerligt, hvis ikke du var velinformeret?
Når du tager et forbrugslån, er det smarteste at gøre, er at sammenligne udbyderne. For hvem ved den ene dag kan Bank Norwegian være billigst, hvorefter Danske Bank overhaler. Der er ingen grund til at betale mere, hvis lånet inkluderer de samme fordele. Vi har gjort det muligt, at sammenligne lånene baseret på renter og årlige omkostninger i procent. Så hvis du står, og skal låne penge her og nu, bør du sammenligne lånene, og lån online her.